تیر
۱۶
۱۳۹۲

خواص سیب

سيب يکي از سلامت  بخش ترين خوراکي ها مي باشد.خواص سيب بسیار فراوان است و خوردن روزي يک عدد سيب در حفظ طراوت و شادابي پوست مؤثر است. سيب سرشار از مواد معدني مانند آهن ، کلسيم ، پتاسيم ،  منیزيم و ويتامين C ، A مي باشد که اين باعث جلوگيري از خشکي پوست و ترک خوردگي پوست و رنگ پريدگي مي شود.

آب سيب براي درمان سرماخوردگي، سرفه و گرفتگي صدا مفيد است، همچنين براي از بين بردن چين و چروک صورت مؤثر است. خوردن سيب و حتي بو کردن سيب براي کاهش فشار خون و درمان تنگي نفس مؤثر است.

خواص سیبمصرف سيب براي درمان اسهال عفوني و اسهال خوني مؤثر است بدين منظور سيب را بايد رنده کرد واستفاده نمود.
اگر سيب خوراکي را در خمير گرفته در تنور بريان کنند براي درمان کرم روده و معالجه اسهال خوني سودمند است.
سيب به علت داشتن فسفر سبب تقويت اعصاب و مغز ميشود.
استفاده از سيب يبوست را از بين ميبرد و براي خستگي مفرط مفيد است.
مرباي شکوفه سيب براي ضعف معده و ازدياد نيروي جنسي مفيد است.
سيب حرارت را از بدن خارج مي کند و سيب درمان خوبي براي از بين بردن زخم ها مي باشد.
استفاده ديگر از سيب براي لطافت پوست سيب پخته است، سيب را بپزيد و سپس له کنيد و با شير مخلوط کنيد و اين مخلوط  را بصورت نيمه گرم روي پوست بگذاريد و پس از چند دقيقه آنرا برداريد.
براي لاغر شدن سيب را بايد با پوست خورد.
نکته: بعد از گرفتن آب سيب  فورا آنرا بنوشيد زيرا در اثر ماندن آنزيم هاي خود را از دست مي دهد.

 

درباره نویسنده:

2 دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • عالی بود.ممنون

  • خیلی توضیحات کاملی بود متشکرم.

فرستادن دیدگاه